28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Play-Offs PDC Premier League Darts 2021

Live stream Play-Offs PDC Premier League Darts 2021

Live stream Play-Offs PDC Premier League Darts 2021

Kijk hier via een live stream hier PDC Premier League Darts

Vanavond om 20.00 uur kan je hier via een 100% goed werkende live stream kijken naar de play-offs en finale van de PDC Premier League Darts 2021.

KLIK HIER en kijk live naar de partijen

In de halve finale neemt Michael van Gerwen het op tegen de Welshman Jonny Clayton. De andere halve finale gaat vanavond tussen de Engelsman Nathan Aspinall en de Portugees José de Sousa. De finale is direct aansluitend na de halve finale ook live te zien via een darts live stream die je hier boven kunt vinden.

Premier League Darts op televisie en een live stream

De PDC Premier League Darts is vanavond live op televisie te zien via RTL 7. Heb je geen abonnement op dit kanaal of ben je buiten de deur dan kan je gewoon via de stream live naar de partijen kijken. Sport in Nederland zend het toernooi dan zelf wel niet live uit, maar op onze website vind je altijd de beste linkjes van andere websites die gratis alles live uitzenden.

De wedstrijden zijn ook elders te zien via bekende stream websites. Zo kan je de finale avond in Milton Keynes vanavond ook live kijken via onder meer LIVE TV en Hesgoal. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken naar de Play-Offs van de PDC Premier League Darts 2021.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites