Kijk hier zaterdagavond om 20.00 uur via een gratis live stream PEC Zwolle – FC Utrecht. Vind en open een stream en kijk nu de wedstrijd gratis. Een goed werkende stream kan je verder naar beneden in dit bericht vinden.

PEC Zwolle staat met nog drie speelronden te spelen zestiende in de eredivisie met 26 punten. De ploeg heeft vanavond tegen FC Utrecht maar één recept nodig en dat is winnen om aansluiting te vinden bij Fortuna Sittard en om Sparta en Willem II onder zich te houden. FC Utrecht kan zich bij een overwinning vanavond plaatsen voor de play-off voor Europees voetbal.

Volg PEC Zwolle – FC Utrecht via een live stream

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht is vanavond ook live op de televisie te zien via ESPN 3. Om naar de wedstrijd live te kunnen kijken zal je wel een abonnement op dit sportkanaal moeten hebben. Mocht je dat niet hebben dan adviseren wij jou om contact op te nemen met je provider om zo live naar de wedstrijd te kunnen kijken.

Ook zonder abonnement is het wellicht mogelijk om gratis naar dit eredivisie voetbal duel. Vind nu een link via LIVE TV om online naar de wedstrijd te kijken. Wij kunnen niet garanderen dat de streams werken, maar over het algemeen is het mogelijk om via deze website zo nu en dan gratis voetbal te kijken.

Tot slot kan je ook naar de wedstrijd luisteren op de radio via deze link van Omroep Oost en via deze link van RTV Utrecht.

Programma 32ste speelronde eredivisie

Vrijdag
SC Cambuur – RKC Waalwijk 1-1

Zaterdag, 18.45 uur:
FC Twente – Fortuna Sittard

20.00 uur:
PEC Zwolle – FC Utrecht
Willem II – Heracles Almelo

21.00 uur:
FC Groningen – Sparta Rotterdam

Zondag, 12.15 uur:
NEC – Go Ahead Eagles

14.30 uur:
AZ – Ajax
Vitesse – SC Heerenveen

16.45 uur:
Feyenoord – PSV

Scroll to top
%d bloggers liken dit: