16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Panama – Curaçao

Live stream Panama - Curaçao

Live stream Panama - Curaçao

Panama – Curaçao kijken via een gratis live stream

Vanavond om 01.05 uur kijk je hier via de WK-kwalificatie live stream Panama – Curaçao. De voetbal stream op deze pagina werkt voor de volle 100%.

Panama – Curaçao live stream 1
Panama – Curaçao live stream 2
Panama – Curaçao live stream 3

Curaçao wil graag in 2022 bij het WK voetbal in Qatar deelnemen. In de eerste ronde bleef het nationale elftal ongeslagen en in de tussenronde wacht een dubbele ontmoeting met Panama. Vanavond is de heenwedstrijd en de return is aanstaande woensdagnacht. Curaçao staat op dit moment onder leiding van Patrick Kluivert. De oud spits van Ajax en FC Barcelona vervangt Guus Hiddink die aan het herstellen is van het coronavirus.

Live stream

De wedstrijd Panama – Curaçao is vanavond gewoon te zien via de gratis voetbal live stream op onze pagina. De streams kan je hier bovenaan vinden en met één klik kan je gewoon online gratis naar dit WK-kwalificatieduel kijken. Afgelopen week keken via Sport in Nederland een aantal duizenden mensen met zeer veel tevredenheid via een live stream naar de wedstrijden van Curaçao en van Suriname.

Via Sport in Nederland kan je de komende weken tal van sport online topsport gratis kijken. Zo kan je via de wielrennen live stream pagina naar de Tour de France kijken en via de Euro 2020 live stream naar het EK Voetbal. Ook de Formule 1 race van Frankrijk zal volgend weekend gratis te zien zijn via de Formule 1 2021 live stream.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites