Bereikt Feyenoord vanavond de finale van de Conference League. Om 21.00 uur kijk je hier via een gratis live stream Olympique Marseille – Feyenoord. Een gratis voetbal stream kan je verder naar beneden op deze pagina vinden.

Twintig jaar geleden won Feyenoord de finale van de UEFA Cup door in eigen huis Borussia Dortmund met 3-2 te verslaan. Vanavond kunnen de Rotterdammers opnieuw de finale van een Europees toernooi halen als het Olympique Marseille over de knie weet te leggen. In de Kuip won Feyenoord de wedstrijd vorige week met 3-2. De return zal vanavond dus ontzettend spannend gaan worden.

Kijk nu via een gratis live stream Olympique Marseille – Feyenoord

De return tussen Olympique Marseille en Feyenoord is vanavond ook live te zien op de televisie via ESPN. Mocht je nou geen abonnement hebben op dit kanaal dan kan je het beste contact opnemen met je provider om een abonnement af te sluiten. Zo hoef je deze Europa League kraker niet te missen.

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd vanavond live uit te zenden, maar via de website van LIVE TV kan je wel live en gratis naar de wedstrijd kijken. Wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar Olympique Marseille – Feyenoord.

Uitslagen Champions League

Dinsdag:
Villarreal – Liverpool 2-3 (0-2)

Woensdag:
Real Madrid – Manchester City 3-1 (3-4)

Europa League

Donderdag, 21.00 uur
Rangers FC – RB Leipzig .-. (0-1)

Eintracht Frankfurt – West Ham United .-. (2-1)

Conference League

Donderdag, 21.00 uur:
Olympique Marseille – Feyenoord .-. (2-3)
AS Roma – Leicester City .-. (1-1)

Scroll to top
%d bloggers liken dit: