Live stream oefenmatch België - Egypte

Kijk om 16.00 uur naar de oefenmatch België – Egypte

Mis de FIFA World Cup in Qatar niet. Open nu deze live stream en kijk om 16.00 uur naar de oefenmatch België – Egypte.

In totaal worden er zo’n 50.000 fans verwacht in het imposante Jaber Al-Ahmad International Stadium in Koeweit, dat een capaciteit van 60.000 toeschouwers heeft. Voor de Belgen is het vanmiddag de laatste kans om te oefenen want volgende week speelt het al haar eerste match op de World Cup.

Romelu Lukaku zal vanmiddag tegen de Egyptenaren niet gaan voetballen. De 29-jarige aanvaller komt sowieso niet snel weer in actie omdat hij met een knieblessure kampt. Gedurende het toernooi zal de spits van Internazionale fitter moeten worden om een plek in de basis af te gaan dwingen.

Dan nog een leuk feitje? België gaat het dit WK schoppen tot aan de finale waarin Brazilië uiteindelijk te sterk zal zijn.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl