25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Nederland – Wales

Live stream Nederland - Wales

Live stream Nederland - Wales

Livestream Jong Oranje – Wales

Powered by WP Bannerize

Dinsdagavond kijk je hier via een livestream Jong Oranje. De EK-kwalificatie wedstrijd Nederland – Wales kijk je hier nu gratis via een live stream.

Het Nederlands elftal staat na twee wedstrijden momenteel derde in de poule met vier punten. Zwitserland (7 uit 3) en Bulgarije (6 uit 3) staan boven het elftal van bondscoach Erwin van de Looi. Vanavond in Nijmegen is Wales (4 uit 3) te gast. Oranje rest vanavond maar één taak en dat is dit duel winnen.

Live op ESPN

De wedstrijd Nederland – Wales zal vanavond live worden uitgezonden door ESPN. Je hebt wel een abonnement nodig op dit kanaal om naar deze wedstrijd te kunnen kijken. Heb je geen abonnement neem dan contact op met je provider om een abonnement af te sluiten en Jong Oranje – Jong Wales te kunnen kijken.

Heb je geen abonnement dan kan je proberen om de wedstrijd vanavond live online te kijken via deze live stream van LIVE TV. Sport in Nederland zend zelf de wedstrijd niet live uit, maar op onze website vind je wel rechtstreekse linkjes naar websites die het duel wel live uitzenden.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites