27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Nederland – Verenigde Staten

Nederland - Verenigde Staten live stream Tokio 2020 voetbal

Nederland - Verenigde Staten live stream Tokio 2020 voetbal

Nederland – Verenigde Staten kijken via een live stream

Vanmiddag begint de kwartfinale van het Olympisch voetbal toernooi. Kijk hier via de live stream Nederland – Verenigde Staten online via een 100% werkende stream.

Powered by WP Bannerize

De streams op deze pagina zijn vanaf 12.30 uur beschikbaar via onder staande linkjes!

Nederland – Verenigde Staten live stream 1

Nederland – Verenigde Staten live stream 2

Nederland – Verenigde Staten live stream 3

Nederland – Verenigde Staten live stream 4

Nederland – Verenigde Staten live stream 5

De kwartfinale wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten is er eentje om naar uit te kijken. In 2019 speelde beide landen ook al tegen elkaar in de finale van het wereldkampioenschap. De Amerikaanse vrouwen waren toen iets sterker dan Oranje en veroverden de wereldtitel door Nederland met 2-0 te verslaan.

Nederland – Verenigde Staten live stream

De wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten is vrijdagmiddag om 13.00 uur ook live te zien op de televisie. De wedstrijd zal live worden uitgezonden door de NOS op NPO1. Mocht je niet de beschikking te hebben over dit kanaal of op je werk zijn of onderweg, dan is het ook mogelijk om de wedstrijd te kijken via een gratis voetbal live stream die je hier bovenaan de pagina kunt vinden.

Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website vind je dus wel directe linkjes om online naar de kwartfinale wedstrijd Nederland – Verenigde Staten te kijken via de Olympische Spelen Tokio 2020 live stream.

Mis geen sport en check nu hier de gratis Tokio 2020 livestream, met meer dan 10 werkende kanalen. Ook via Hesgoal en LIVE TV kan je handige streams vinden om online naar de Olympische Spelen in Tokio te kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites