17 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Nederland – Gibraltar

Live stream Nederland - Gibraltar

Live stream Nederland - Gibraltar

Nederland – Gibraltar kijken via een livestream

Het Nederlands elftal kijken via een gratis livestream. Om 20.45 uur kan je namelijk hier via een gratis live stream Nederland – Gibraltar kijken.

De wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar word vanavond gespeeld in de Kuip in Rotterdam. Bondscoach Louis van Gaal gaat met de volgende elf spelers vanavond starten: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; F.de Jong, Wijnaldum, Klaassen; Berghuis, Memphis en Lang.

Wedstrijd live te zien op NPO 3

De wedstrijd Nederland – Gibraltar kijk je vanavond op NPO 3. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur. Ben je onderweg, aan het werk of met andere bezigheden bezig dan kan je de wedstrijd ook online kijken via een livestream. De streams vind je hier verderop deze pagina.

Kijk vanavond om 20.45 uur de wedstrijd Nederland – Gibraltar via deze livestream van NPO3. Ook via deze livestream van LIVE TV en deze livestream van Hesgoal kan je voetbal kijken. Sport in Nederland zend de wedstrijd niet live uit, maar via de bovenstaande stream kan je wel gewoon de wedstrijd online kijken.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites