Meteen naar de inhoud
Home » Live stream NAC Breda – Almere City FC

Live stream NAC Breda – Almere City FC

NAC Breda – Almere City kijken via een live stream

Via een livestream Keuken Kampioen Divisie voetbal kijken. Vrijdagavond kan je hier om 20.00 uur via een live stream NAC Breda – Almere City FC kijken.

KLIK HIER en vind nu een stream via onze KKD tippagina 

Het gaat vanavond een spannend avondje Keuken Kampioen Divisie voetbal worden want vandaag valt de beslissing in de strijd om de tweede periodetitel. Jong Ajax, Excelsior en FC Volendam zijn voor deze prijs nog in de race. ADO Den Haag won overigens de eerste periodetitel.

Voetbal live op ESPN en via een livestream

Ook ESPN pakt vanavond uit met het voetbal want van de tien wedstrijden zijn er vanavond maar liefst vijf wedstrijden live te zien op de televisie of online via ESPN extra. De wedstrijden Excelsior – MVV (ESPN 3) en FC Volendam – Jong PSV (ESPN 4) zijn live te zien op de televisie. De wedstrijd tussen NAC Breda – Almere City FC, FC Emmen – FC Dordrecht en De Graafschap – Helmond sport via ESPN extra.

Heb je niet de beschikking over deze zender dan word het voetballen vanavond live kijken een lastig verhaal. Je zou wel eventueel kunnen proberen om contact met je provider op te nemen en via hun een ESPN abonnement af te sluiten. Ook zijn er via het internet veel websites die het voetbal via een stream uitzenden, maar ook dat kunnen we je niet aanraden. Wel kan je het proberen via deze livestream van Gratis Sport Kijken.

Programma Keuken Kampioen Divisie vanavond

Vrijdag, 20.00 uur:

NAC Breda – Almere City FC
Roda JC – FC Den Bosch

FC Volendam – Jong PSV
FC Emmen – FC Dordrecht

VVV-Venlo – Jong FC Utrecht
FC Eindhoven – Telstar

ADO Den Haag – Jong AZ
Excelsior – MVV

De Graafschap – Helmond Sport
TOP Oss – Jong Ajax

Geef een antwoord