Live stream MXGP Mantua

Live stream MXGP Mantua

Live stream MXGP Mantua

Grijpt Jeffrey Herlings vanmiddag de MXGP wereldtitel? Volg hier vanmiddag vanaf 12.00 uur via een live stream de MXGP Mantua LIVE!

Spannende strijd

Zoals altijd heel erg mooi gezegd heeft Herlings het vandaag nog in eigen hand. Wil hij de wereldtitel grijpen dan zal hij gewoon beide manches moeten winnen om de Fransman Romain Febvre voorbij te gaan in het algemeen klassement.

Febvre gaat in de strijd om de wereldtitel met 661 punten aan de leiding. Herlings heeft er 658 en is dus absoluut nog niet kansloos. Ook de Tsjech Tim Gajser die 646 punten heeft maakt nog alle kansen om wereldkampioen te worden in deze motorklasse. In de laatste twee manches die vanmiddag worden gereden zijn nog 50 punten te verdienen.

MXGP Mantua live

De MXGP Mantua is vanmiddag ook live te zien via de NOS. Zij zenden de ontknoping in het WK live uit op NPO 1. Maar ook online via NOS.nl kan je naar de races kijken. Ook via het internet is het mogelijk om live motorcross te kijken De race is ook live te zien via deze livestream van LIVE TV en via Hesgoal.

Sport in Nederland brengt zelf geen beelden van de wedstrijd in de huiskamer. Wel zullen we het evenement op de voet gaan volgen. Mis vanmiddag deze MXGP niet en wellicht veroverd Jeffrey Herlings vanmiddag de wereldtitel. Het zal een spannende middag gaan worden.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: