Live stream MOTOGP Catalunya

Live stream MOTOGP Catalunya

MOTOGP Catalunya kijken via een gratis live stream

Vandaag staat in Barcelona weer een Motor Grand Prix op het programma. Kijk via de live stream gratis naar de MOTOGP Catalunya. De streams zijn 100% gratis.

MOTOGP Catalunya live stream 1
MOTOGP Catalunya live stream 2
MOTOGP Catalunya live stream 3
MOTOGP Catalunya live stream 4
MOTOGP Catalunya live stream 5

Het is weer tijd om gratis naar de MOTO3,  MOTO2 en de MOTOGP te kijken. Vandaag staan er op het Circuit de Barcelona-Catalunya weer prachtige races op het programma. De weersomstandigheden lijken droog te gaan verlopen al is er vanmorgen nog best wel kans op een pittige regen of onweersbui.

MOTOGP Catalunya op televisie en live stream

De MOTOGP van Catalunya word dit weekend live uitgezonden via Eurosport. Mocht je nou niet de beschikking hebben over deze zender dan kan je ook handig online naar de motorraces kijken. Zo kan je via bovenstaande gratis live stream met één klik gratis naar de MOTOGP Catalunya kijken. De streams zijn vaak van goede kwaliteit en werken vrijwel altijd.

Sport in Nederland zend zelf geen MOTOGP live uit via een stream. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites die wel alles live online uitzenden. En dat is toch handig? Zo kan je gratis motorsport kijken via een stream en hoef je geen enkele race te missen. De streams zijn afkomstig van onder meer LIVE TV en Hesgoal.

Geef reactie

Laat reactie achter