Watch live formule 1. Dit weekend kan je ook via een gratis live stream naar de Miami Formule 1 GP van 2022 kijken. Vind verder naar beneden in dit bericht een gratis live stream voor het raceweekend.

Verstappen scoort 100% in Emilia-Romagna Grand Prix

Twee weken geleden wist Max Verstappen 100% punten te scoren bij de Grand Prix van Emilia-Romagna. De Limburger van Red Bull Racing won de sprintrace, de hoofdrace en pakte ook nog een keer het bonuspunt voor de snelste ronde. Door dat goede resultaat is de achterstand op koploper Charles Leclerc (Ferrari) geslonken naar 27 punten. Wie wint dit weekend de race? Leg een wedje bij een bookmaker en wie weet ga jij dit weekend met een leuke bonus aan de haal!

Het Formule 1 circus reist nu vanuit Europa door naar Miami waar een GP op het programma staat. Het is de eerste keer dat er op dit circuit geracet zal gaan worden dus voor alle coureurs word het zoeken naar de ideale racelijn. He Miami international autodrome circuit is uitdagend en snel. in onderstaande video nemen we je mee naar hoe het circuit er daadwerkelijk vanuit de cockpit ongeveer uit zal zien.

Programma GP Miami 2022

Omdat de vrije trainingen, kwalificatie en de race weer aan de andere kant van de wereld weer zullen plaatsvinden is er weer een aangepast tijdschema. De race op zondag 8 mei start namelijk om 21.30 uur. Ook de vrije trainingen en kwalificatie vinden in de avond plaats. Check het programma dan hoef je dit weekend namelijk niks te missen.

6 mei 20.30 – 21.30: Eerste vrije training
6 mei 23.30 – 00.30: Tweede vrije training

7 mei 19.00 – 20.00: Derde vrije training
7 mei 22.00 – 23.00: Kwalificatie

8 mei 21.30 – 23.30: F1 GP van Miami

Kijk de Formule 1 GP Miami via een live stream

De uitzendrechten voor de eerste Formule 1 GP van Miami zijn in handen van Viaplay. Zijn zullen de vrije trainingen op vrijdagavond uitzenden via de app. De derde vrije training, kwalificatie en de race zijn live te zien via de televisie. Je hebt wel een abonnement nodig om dit weekend live alles te kunnen volgen.

Mocht je niet de beschikking hebben over een abonnement op Viaplay dan zijn er ook wel online mogelijkheden om naar de Formule 1 te kijken. Via deze link van Hesgoal kan je namelijk ook met Nederlands commentaar alles volgen. Ook via deze link van LIVE TV is het mogelijk om het hele weekend gratis naar F1 te kijken. Ook via Gratis Sport Kijken zijn er mogelijkheden om het wereldkampioenschap 2022 live te kijken via een F1 livestream.

Omdat Sport in Nederland geen rechten heeft om F1 live uit te zenden vind je op onze website alleen maar directe linkjes naar websites die het autoracen live uitzenden. Over het algemeen zijn de streams van een hele goede kwaliteit en bovendien ook nog een keer gratis. Maar als je absoluut zonder risico naar de GP van Miami 2022 wilt kijken dan adviseren we je wel om gewoon een abonnement af te sluiten bij Viaplay. Informeer bij je provider naar de kosten voor een abonnement.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: