Meteen naar de inhoud
Home » Live stream kwalificatie Grand Prix van België

Live stream kwalificatie Grand Prix van België

Grand Prix van België kwalificatie live stream

Mis zaterdagmiddag de kwalificatie voor de Formule 1 niet. Hier kijk je vanaf 15.00 uur via een live stream de kwalificatie Grand Prix van België.

Max Verstappen kent tot nu toe een prima weekend in Spa-Francorchamps. De Limburger van Red Bull Racing noteerde in de vrije trainingen tot drie keer toe de snelste tijd. Daarmee zou je kunnen zeggen dat Verstappen mogelijk vanmiddag een gooi kan gaan doen naar de pole position in België.

Grand Prix van België kwalificatie live stream

Grand Prix van België kwalificatie live stream

Kwalificatie op televisie en via een live stream

Natuurlijk is de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van België vanmiddag ook live te zien op de televisie. Ziggo Sport begint om 14.15 uur met een voorbeschouwing en de kwalificatie begint om 15.00 uur. Wel dien je een abonnement te hebben op deze zender anders is het niet mogelijk om via je televisie naar de kwalificatie te kijken.

Heb je niet de beschikking over dit kanaal dan is het ook mogelijk om via een sportstream24 naar de kwalificatie te kijken. Sport in Nederland en haar partners Actueel Sportnieuws en Gratis Sport Kijken zenden zelf niks live uit. Op onze websites vind je alleen maar directe linkjes naar gratis streams.

Bekende websites als Hesgoal, LIVE TV en 365LIVE zenden veel Formule 1 live uit via streams. Die livestreams vind je terug op onze pagina’s. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken via een live stream naar de kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van België.

Geef een antwoord