juli 1, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Live stream kwalificatie formule 1 GP van Spanje

2 min read
Live stream kwalificatie formule 1 GP van Spanje

Live stream kwalificatie formule 1 GP van Spanje

Zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur volg je hier via een live stream de kwalificatie van de formule 1 GP van Spanje. Vind hier je gratis grand prix autosport stream.

Op het circuit van Barcelona-Catalunya gaat het hoe dan ook een spannende kwalificatie worden. De strijd zal gaan tussen Ferrari en Red Bull Racing, maar sinds dit weekend mengt ook Mercedes zich wat meer in de strijdt. Volgens kopman Lewis Hamilton stuitert hun bolide minder waardoor ze toch ineens wat snelheid te pakken hebben.

Of Mercedes ook die snelheid mee kan nemen naar de kwalificatie vanmiddag dat zullen we nog even moeten afwachten. Max Verstappen was in de eerste en tweede vrije training niet het snelste, maar de Limburger gaf wel aan content te zijn met de longruns. Red Bull zal dus vanmiddag de balans moeten vinden tussen een snelle ronde en de auto goed te houden voor de race.

GP van Spanje op tv en via een live stream

De kwalificatie voor de GP van Spanje is vanmiddag ook live te volgen op de televisie. Als je in bezit bent van Viaplay dan kan je namelijk via de app, laptop of de televisie naar de kwalificatie kijken. Heb je geen abonnement dan kan je het beste er voor zorgen dat je contact opneemt met je provider om een abonnement af te sluiten.

Ook online zijn er mogelijkheden om gratis formule 1 te volgen. Zo kan je eventueel proberen om via deze live stream van LIVE TV de kwalificatie te volgen. Ook via deze live stream van Hesgoal moet het mogelijk zijn om gratis naar de kwalificatie van de formule 1 Grand Prix van Spanje te kijken. Omdat Sport in Nederland zelf niks uitzend kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken. Wij bevelen altijd aan om legaal te kijken.

Wij wensen je vanmiddag ontzettend veel plezier toe met het volgen van de F1 kwalificatie op Barcelona-Catalunya. De race is overigens zondagmiddag om 15.00 uur.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.