Jong Ajax – FC Emmen gratis live stream

Kijk of luister vanavond hier via een KKD voetbal livestream naar het voetbal. Kijk hier om 20.00 uur via een live stream Jong Ajax  – FC Emmen.

De wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Emmen is de enige wedstrijd die maandagavond namelijk live uitgezonden zal worden op de televisie door sportzender ESPN. Om 19.50 uur begint de voorbeschouwing en de wedstrijd kan je via dit sportkanaal om 20.00 uur kijken. De overige wedstrijden zijn online te volgen via een radio livestream van de lokale of regionale omroep.

Livestream

De wedstrijd vanavond tussen Jong FC Utrecht – ADO Den Haag, Jong AZ – Excelsior en Jong PSV – De Graafschap zijn vanavond niet live te zien op tv. Wel kan je deze wedstrijden live volgen via deze Keuken Kampioen Divisie tip pagina. Hier vind je vooral handige directe radio livestream linkjes.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Sport in Nederland zend zelf geen enkele wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live uit. Wij hebben niet de rechten om dat te mogen en te kunnen doen. Wil je een potje KKD voetbal kijken dan adviseren we je om gewoon eens contact op te nemen met je provider en een abonnement af te sluiten. Dat is beter dan om te kiezen voor een illegale livestream waarbij je ook nog de kans oploopt dat je telefoon, tablet of laptop word geïnfecteerd met een virus.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: