Volg hier vanavond om 20.00 uur via een live stream Jong Ajax – De Graafschap. Haalt De Graafschap de play-off? De ploeg van interim trainer Jan Vreman is vanavond afhankelijk van de resultaten van FC Eindhoven en Almere City FC.

De Graafschap staat op dit moment op een negende plaats en dat is voldoende om de play-off te bereiken als FC Eindhoven vanavond de vierde periode wint. Mocht Eindhoven op bezoek bij FC Volendam punten verspelen en Almere City thuis van Jong AZ winnen dan gaat De Graafschap buiten de boot vallen omdat dan Almere City FC de vierde periodetitel zal gaan winnen. Maar er is nog een ontsnappingsroute in dat geval. Als NAC Breda verliest bij Excelsior en De Graafschap met ruime cijfers wint van Jong Ajax dan is de ploeg uit Brabant nog te passeren. Het zal dan hoe dan ook een hele spannende voetbalavond gaan worden.

De wedstrijd tussen Jong Ajax en De Graafschap is vanavond live te zien via ESPN kanaal 4. Om naar de wedstrijd te kunnen kijken zal je wel een abonnement op dit kanaal moeten hebben. Heb je geen abonnement dan kan je proberen via deze live stream van LIVE TV naar de wedstrijd te kijken of naar de wedstrijd te luisteren via deze radio live stream.

Programma 38ste speelronde KKD

Vrijdag, 20.00 uur:
Roda JC – Telstar
FC Volendam – FC Eindhoven

FC Emmen – ADO Den Haag
Helmond Sport – FC Den Bosch

Excelsior – NAC Breda
TOP Oss – MVV Maastricht

Jong Ajax – De Graafschap
Jong FC Utrecht – VVV-Venlo

Jong PSV – FC Dordrecht
Almere City – Jong AZ

Scroll to top
%d bloggers liken dit: