23 februari 2024
live stream Hexia Cross Gullegem 2023

live stream Hexia Cross Gullegem 2023

Kijk nu naar de Hexia Cross Gullegem 2023

Kijk veldrijden vanmiddag online. Kijk via Eurosport of Sporza via een live stream naar de Hexia Cross Gullegem 2023.

Bij de mannen krijgen we zaterdag geen strijd tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. De Brabander kampt opnieuw met rugklachten en laat deze veldrit schieten.

Bij de vrouwen zien we wel een sterk deelnemersveld. Ceylin Alvarado, Inge van der Heijden en Aniek van Alphen worden goede kansen toegedicht om deze veldrit te winnen.

Deze cross is zaterdagmiddag live te zien via Sporza en Eurosport. De uitzending begint om 13.30 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl