In deze laatste speelronde in de eredivisie kan je hier vanmiddag om 14.30 uur via een live stream SC Heerenveen – Go Ahead Eagles volgen. Vind op deze pagina een livestream.

De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Go Ahead Eagles is vanmiddag alleen maar online te zien via ESPN.nl en via het schakelprogramma op het eerste kanaal. Om de wedstrijd te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn op een abonnement op deze zender.

SC Heerenveen en Go Ahead Eagles hebben vanmiddag nog wel wat om voor te strijden. Beide clubs maken namelijk nog kans om als achtste te eindigen en daarmee de play-off voor Europees voetbal te gaan bereiken. Beide teams zullen in het Abe Lenstra stadion vanmiddag vol gas gaan geven. Bij Go Ahead Eagles is Kees van Wonderen de trainer die volgend jaar de scepter zal zwaaien bij Heerenveen.

De wedstrijd van vanmiddag is ook online live te volgen via een radio livestream. Zo zal het wedstrijd verslag te beluisteren zijn via Omroep Friesland en Omroep Oost. Wij wensen je veel plezier toe met het volgen van dit eredivisie duel.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: