Live stream Grand Slam of Darts 2021

Livestream Grand Slam of Darts 2021 (Foto Maxpixel)

Livestream Grand Slam of Darts 2021 (Foto Maxpixel)

Grand Slam of Darts 2021 livestream

Deze week kan je hier een gratis darts livestream vinden. Want de Grand Slam of Darts kan je nu ook online kijken via en live stream.

Livestream en televisie

Sport in Nederland zend zelf het toernooi niet live uit, maar alle partijen zijn ook wel ergens gratis te zien op het internet. Zo kan je via deze livestream pagina van LIVE TV naar het darten kijken, maar dat is ook weer mogelijk via deze pagina van Hesgoal.  De Grand Slam of Darts waar namens Nederland Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld aan mee doen is ook live te zien op RTL7.

Het toernooi word gespeeld in het Engelse Wolverhampton en begint met een groepsfase waarin de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de tweede ronde. De knock-out fase  van het toernooi gaat dinsdag van start. De Grand Slam of Darts duren tot en met zondag 21 november wanneer de finale zal gaan plaatsvinden.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: