27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Grand Prix van België 2021

Live stream Grand Prix van België 2021

Live stream Grand Prix van België 2021

Formule 1 Grand Prix van België live stream

De zomerbreak is voorbij. Dit weekend word er Formule 1 geracet op Spa-Francorchamps. Kijk nu hier via een live stream Grand Prix van België 2021.

KLIK HIER en open Formule 1 live stream 1

KLIK HIER en open Formule 1 live stream 2
f1 livestream

 

Bouw: 1921
Eerste F1-race: 1950
Locatie: Francorchamps (België)
Lengte: 7.004 km
Aantal bochten: 19
Meeste overwinningen: Michael Schumacher (6)
Ronderecord: Lewis Hamilton (1 min. 41 sec. 252 in 2020)

Hamilton vs Verstappen

Over een week is de Grand Prix in Zandvoort,  maar dit weekend verblijven de coureurs in België. Dat betekend ook dat de strijd tussen Lewis Hamilton (Mercedes) en Max Verstappen (Red Bull Racing) om de wereldtitel weer verder zal gaan. Hamilton is met 195 punten leider, maar Verstappen zit met 185 punten hem op de hielen. Met nog 11 races op de kalender is de strijd nog lang niet gestreden.

Wel zit Verstappen opgescheept met een motorprobleem. Door crashes op Silverstone en de Hungaroring is de motor dusdanig beschadigd dat het team van Honda de motor niet meer kan repareren. Dat betekend dat bij een volgende motorwissel Verstappen moet dealen met een gridstraf. Of die straf dit weekend direct genomen zal gaan worden is nog niet bekend.

Grand Prix België op televisie

De Formule 1 Grand Prix van België zal komend weekend natuurlijk ook weer live te zien zijn op de televisie. Sportzender Ziggo Sport zend vanaf vrijdagmorgen alles live uit. De vrijetrainingen, kwalificatie en de race kan je dus gewoon kijken via Ziggo Sport. Mocht je nou geen abonnement hebben op deze zender dan kan je contact op nemen met je provider om een abonnement af te sluiten.

De eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van België begint vrijdagmorgen om 11.30 uur. Zoals gebruikelijk is er in de middag een tweede vrije training. De derde vrije training en de kwalificatie zijn op zaterdag en de race zondagmiddag om 15.00 uur. Het laatste Formule 1 nieuws kan je vrijdagavond ook op Ziggo Sport kijken in het Formule 1 Café wat om 22.45 uur begint. De voorbeschouwing op de race begint zondagmiddag al om 13.45 uur.

gp belgie livestream
gp belgie livestream

Vrijdag 27 augustus

11.30 uur: vrije training 1
15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 28 augustus
12.00 uur: vrije training 3
14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
15.00 uur: kwalificatie

Zondag 29 augustus
13.45 uur: voorbeschouwing race
15.00 uur: race

Formule 1 livestream

Tegenwoordig word de Formule 1 ook door diverse websites gratis aangeboden via het internet. Natuurlijk is dit illegaal, maar het gebeurt wel. Sport in Nederland zend zelf ook geen races uit,  maar wij delen wel altijd die gratis live stream linkjes op onze website. Ook onze partner websites van Gratis Sport Kijken en Actueel Sportnieuws delen Formule 1 linkjes maar zenden zelf niks live uit.

Op het internet zijn er verder ontzettend veel andere websites die wel de Formule 1 online uitzenden. Dat betekend dus dat je de Formule 1 Grand Prix van België kan kijken via onder meer Hesgoal, LIVE TV of 365LIVE. Maar er zijn nog veel meer websites die de vrije trainingen, kwalificatie en de races uitzenden. Onderaan de pagina vind je een handig overzicht met websites die gratis sport online uitzenden.

De beste live streams

Er zijn natuurlijk meer websites die via live streams sport gratis uitzenden. We hebben voegen nog een extra overzicht toe om het voor jou makkelijk te maken om ook darts, tennis, handbal, volleybal, veldrijden, hockey en vele andere topsport te kijken via een sportstream24. Check maar eens onderstaande linkjes en kijk nu gegarandeerd naar alle topsport die online te vinden is.

Hesgoal

Deze website zend vrijwel alle sporten wel online uit. Voetbal uit diverse internationale voetbalcompetities, maar ook formule 1, tennis, darts maar ook hockey, atletiek, cricket. Het assortiment bij deze website is groot.

LIVE TV

Ook LIVE TV staat bekend om haar brede assortiment aan sport wat er live te zien is. Of je nu Champions League voetbal wilt kijken of rugby, kickboxing het is allemaal wel te vinden via deze website. De streams zijn over het algemeen het beste te openen via een desktop.

365LIVE

Handig toch? weer een pagina waar live sport makkelijk te vinden is. Ook via 365LIVE kan je veel sport gratis kijken via een livestream. Ook hier zijn hockey, volleybal en voetbal streams te vinden. Wel komen er zo nu en dan advertenties in beeld als je de stream wil starten. Een tip? Klik er een paar keer op en je zult zien dat de stream automatisch begint te spelen. En zo kijk je opnieuw gratis sport online via een gratis live stream.

En zijn er nog meer? jazeker check ze maar:

Wij wensen je veel plezier toe met het online naar sport te kijken via één van de gratis directe sport livestreams die je hier hebt gevonden op deze pagina!

Weersverwachting Grand Prix van België

In Spa-Francorchamps is het vrijwel nooit droog. Ook dit weekend zullen er diverse buien over het circuit gaan trekken. De verwachting is dat er elke dag kans is op wat regen. Dat zal ook voor de coureurs spannend gaan worden, want één bui kan vooral tijdens de race het allemaal anders gaan maken. In het verleden ging het ook wel eens gruwelijk mis. Met name in 1998 zorgde een nat circuit voor een flinke crash waarbij bijna iedereen bij betrokken was.

De weersverwachting ziet er volgens de laatste weermodellen als volgt uit:

Vrijdag: 16 graden, 78 procent kans op neerslag en wind van 10-15 kilometer per uur.

Zaterdag: 16 graden, 83 procent kans op neerslag en wind van 10-15 kilometer per uur.

Zondag: 14 graden, 87 procent kans op neerslag en wind van 10-15 kilometer per uur.

Formule 1 kalender 2021

Datum Grand Prix Start
Zondag 29 augustus GP België 15.00 uur
Zondag 5 september GP Nederland 15.00 uur
Zondag 12 september GP Italië 15.00 uur
Zondag 26 september GP Rusland 14.00 uur
Zondag 3 oktober GP Turkije 15.00 uur
Zondag 10 oktober GP Japan 7.00 uur
Zondag 24 oktober GP Verenigde Staten 21.00 uur
Zondag 31 oktober GP Mexico 20.00 uur
Zondag 7 november GP Brazilië 18.00 uur
Zondag 21 november GP Australië afgelast
Zondag 5 december GP Saoedi-Arabië 17.00 uur
Zondag 12 december GP Abu Dhabi 14.00 uur

Wij wensen je dit weekend ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de Formule 1 Grand Prix van België op Spa-Francorchamps. De vrije training, kwalificatie en de race kan je kijken via de directe linkjes op deze pagina.

Samenvatting
Kijk hier naar de Formule 1 Grand Prix van België via een live stream
Artikel naam
Kijk hier naar de Formule 1 Grand Prix van België via een live stream
Beschrijving
Dit weekend wil je de Formule 1 Grand Prix van België op Spa-Francorchamps ook niet missen? Kijk dan nu hier het hele weekend live f1 via een live stream.
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites