25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Galatasaray – PSV

Live stream Galatasaray - PSV Champions League voetbal

Live stream Galatasaray - PSV Champions League voetbal

Galatasaray – PSV kijken via een live stream

Vanavond kan je hier weer via een gratis livestream Champions League voetbal kijken. Kijk nu hier om 20.00 uur via een live stream Galatasaray  –PSV.
De streams zijn rond 19.30 uur beschikbaar op deze pagina!

Galatasaray – PSV live stream 1

Galatasaray – PSV live stream 2

Galatasaray – PSV live stream 3

Galatasaray – PSV live stream 4

Galatasaray – PSV live stream 5

PSV won vorige week in Eindhoven de eerste wedstrijd tegen het Turkse Galatasaray met maar liefst 5-1. Daardoor staan de Eindhovenaren met één been in de derde voorronde van de Champions League waarin het Deense FC Midtjylland of het Schotse Celtic de volgende tegenstander zal zijn.
Galatasaray – PSV live stream en op TV

De return in Istanbul zal woensdagavond ook te zien zijn op de Nederlandse televisie. De wedstrijd zal live worden uitgezonden op RTL 7. De voorbeschouwing vanuit de studio begint om 19.25 uur. Heb je geen mogelijkheid om de wedstrijd op televisie te kijken, dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van een gratis Champions League voetbal live stream die je bovenaan deze pagina kunt vinden.

Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website vind je wel handige directe linkjes naar andere websites die via een live stream Galatasaray – PSV online uitzenden. We wensen je veel plezier toe met het kijken naar deze Champions League wedstrijd vanavond.

Meer live streams

De wedstrijden in de UEFA Champions League kan je ook online kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Champions League kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites