Eredivisie voetbal kan je ook via een gratis voetbal stream kijken. Kijk hier zondagmiddag om 14.30 uur via een live stream Go Ahead Eagles – Vitesse. De gratis en goed werkende livestreams zijn onderaan dit bericht te vinden.

Check ook: Programma speelronde 31ste speelronde eredivisie

Alle wedstrijden in de eredivisie zullen vanmiddag live te zien zijn via sportzender ESPN. De derby Heerenveen – Cambuur en de wedstrijd PSV – Willem II zijn vanmiddag live te zien via ESPN 2. De wedstrijden Go Ahead Eagles – Vitesse, Fortuna Sittard – Feyenoord en de avondwedstrijd RKC – FC Groningen worden op ESPN 1 uitgezonden.

Go Ahead Eagles – Vitesse kijken via een live stream

De wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse is vanmiddag ook wel online te kijken via een live stream. Via deze link van de website van LIVE TV kan je naar de wedstrijd kijken. Ook kan je via RTV Oost live naar de wedstrijd luisteren.

Sport in Nederland heeft helaas geen uitzendrechten om de wedstrijd live uit te zenden. Daarom vind je op onze website wel linkjes naar websites die eventueel het eredivisie voetbal live uitzenden. Als je via LIVE TV op een link klikt dan hoef je vaak maar even te wachten en begint het afspelen vanzelf. Wij kunnen niet garanderen dat de streams ook daadwerkelijk zullen werken.

Vrijdag, 20.00 uur:
FC Utrecht – NEC 1-0

Zaterdag, 18.45 uur:
Ajax – PEC Zwolle 3-0

20.00 uur:
Heracles Almelo – FC Twente 1-1

21.00 uur:
Sparta – AZ 1-1

Zondag, 12.15 uur:
SC Heerenveen – SC Cambuur

14.30 uur:
PSV – Willem II
Go Ahead Eagles – Vitesse

16.45 uur:
Fortuna Sittard – Feyenoord

20.00 uur:
RKC – FC Groningen

Scroll to top
%d bloggers liken dit: