Live stream Feyenoord – Osasuna

Live stream Feyenoord - Osasuna

Kijk om 17.00 uur via een live stream Feyenoord – Osasuna

Pik vanmiddag hier een gratis oefenwedstrijd mee. Hier kan je namelijk via een live stream Feyenoord – Osasuna kijken.

De voorbereiding voor Feyenoord zit er bijna op. Vanmiddag is in de Rotterdamse Kuip het Spaanse Osasuna de tegenstander. De ploeg van trainer Arne Slot kan zich vandaag nog één keer meten want volgende week begint het eredivisie seizoen met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Helaas zal de wedstrijd zonder publiek worden gespeeld.

Feyenoord kreeg van de gemeente geen toestemming om het duel met publiek te spelen, waardoor beide teams zullen aantreden in een lege Kuip. De wedstrijd is ook online te zien. KLIK HIER en kijk Feyenoord – Osasuna via een gratis live stream.

Meer gratis voetbal livestreams

Op het internet zijn nog tal van websites te vinden waar je zo nu en dan een potje voetbal kan kijken via een gratis voetbal stream. Ook zijn de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie met regelmaat te zien via VECDN en Livesoccertv en ook via Hesgoal TV waar je een overzicht kan vinden van wedstrijden die op dat moment gratis online worden uitgezonden.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Want er is meer dan alleen maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Ook via onderstaand overzicht vind je nog een aantal goed werkende websites waarop je voetbal uit Nederland maar ook uit de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en de Bundesliga live en gratis kunt kijken via je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Kijk nu voetbal ook online via:

Mycujoo livestream
StreamfootballTV livestream

Sky Sports livestream
Firstrowsports livestream
Stream to Watch livestream

Sportrar livestream

Het is vervolgens aan jou welke je kiest en welke het best aansluit bij jouw specifieke voetbal- en sportwensen. Alvast heel erg veel kijkplezier toegewenst.

Geef een reactie

/