Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Feyenoord – FC Drita

Live stream Feyenoord – FC Drita

Feyenoord – FC Drita live stream

Gaat Feyenoord vanavond de derde voorronde van de Conference League bereiken? Kijk nu hier via de live stream Feyenoord – FC Drita.

De streams op deze pagina zijn rond 19.30 uur beschikbaar!

Feyenoord – FC Drita live steam 1

Feyenoord – FC Drita live stream 2

Feyenoord – FC Drita live stream 3

Feyenoord – FC Drita live stream 4

Feyenoord – FC Drita live stream 5

Feyenoord  – FC Drita live stream 6
De heenwedstrijd vorige week in Kosovo eindigde in 0-0. Vanavond in de eigen Kuip zal Feyenoord in Rotterdam moeten gaan afrekenen met FC Drita. Feyenoord speelde vorige week in een te laag tempo om het de thuisploeg lastig te maken. Met 25.000 toeschouwers achter de ploeg moet het lukken om FC Drita in eigen huis opzij te gaan zetten.

Feyenoord – FC Drita live stream en op TV

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Drita is vanavond alleen maar te bewonderen via sportzender ESPN. Heb je een abonnement op dit kanaal dan kan je de wedstrijd vanavond om 20.00 uur daar gewoon kijken. Heb je geen abonnement dan is het ook mogelijk om Feyenoord – FC Drita te kijken via de live stream die je hier bovenaan deze pagina kunt vinden.

Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites die de wedstrijd live online uitzenden. Die streams vind je aan het begin van dit nieuwsitem. We wensen je veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijd Feyenoord  – FC Drita in de derde voorronde van de Conference League.

Geef een antwoord