28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Feyenoord – Atlético Madrid

Live stream Feyenoord - Atlético Madrid

Live stream Feyenoord - Atlético Madrid

Feyenoord – Atlético Madrid gratis voetbal live stream

Kijk hier nu via een livestream gratis naar Feyenoord. Om 17.00 uur kijk je hier 100% gratis via deze live stream Feyenoord – Atlético Madrid.

De gratis live stream is rond 16.30 uur beschikbaar via onderstaande linkjes!

Feyenoord – Atlético Madrid live stream 1

Feyenoord – Atlético Madrid live stream 2

Feyenoord – Atlético Madrid live stream 3

Powered by WP Bannerize

Feyenoord speelt vanmiddag in de eigen Rotterdamse Kuip een laatste wedstrijd in de voorbereiding op het Eredivisie seizoen wat volgend weekend van start gaat. Met Atlético Madrid komt er echt een Europese topclub naar Rotterdam. De Spanjaarden wonnen vorig seizoen de titel namelijk in La Liga. Het gaat dus een hele interessante wedstrijd worden voor Feyenoord wat zich mag gaan meten met een echte topclub in Europa.

TV en live stream Feyenoord – Atlético Madrid

De wedstrijd tussen Feyenoord – Atlético Madrid is zondagmiddag ook live op de televisie te zien. De wedstrijd zal live worden uitgezonden gaan worden door sportzender ESPN. Mocht je nou geen abonnement hebben op deze zender dan heb je ook nog een mogelijkheid om dit oefenduel online te kijken via een gratis voetbal live stream.

Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites die online Feyenoord – Atlético Madrid uitzenden. De streams van LIVE TV, Hesgoal en 365LIVE Sport kan je vinden via de bovengenoemde linkjes op deze pagina. We wensen je veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijd.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites