Op deze zonnige 15 mei kan je om 14.30 uur via een live stream Feyenoord – FC Twente volgen. Vind nu hier jou gratis eredivisie livestream.

In de laatste speelronde van de eredivisie staat er toch nog een echte topper op het programma. De wedstrijd Feyenoord – FC Twente is vanmiddag alleen maar te zien via ESPN 4 en via het schakelprogramma op het eerste kanaal. Om de wedstrijd te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn op een abonnement op deze zender.

Het seizoen van Feyenoord duurt na vandaag nog tien dagen want dan staat de Conference League finale tegen AS Roma in Tirana op de kalender. Vanmiddag ontvangt Feyenoord in de Kuip FC Twente. We hebben dus echt een topper op het programma staan want het is een wedstrijd tussen de nummer drie en vier in de eredivisie. Wie gaat er vanmiddag met de eer aan de haal?

De wedstrijd van vanmiddag is ook online live te volgen via een radio livestream. Zo zal het wedstrijd verslag te beluisteren zijn via RTV Rijnmond en Omroep Oost. Wij wensen je veel plezier toe met het volgen van dit eredivisie duel.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: