Kijk nu hier FC Utrecht – Fortuna Sittard via een livestream

Vanavond om 18.45 uur kan je hier live eredivisie voetbal kijken. Kijk nu hier via een live stream FC Utrecht – Fortuna Sittard. Open de stream en kijk voetbal online.

KLIK HIER en kijk nu via een  livestream FC Utrecht – Fortuna Sittard

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd live uit te zenden. Op onze website vind je dus ook geen beelden. Wel is het mogelijk om via bovenstaande (rode link) naar een pagina te gaan met meer livestream mogelijkheden. Hier kan je linkjes naar LIVE TV en Hesgoal vinden waar zo nu en dan wel eens een potje voetbal live te zien is.

De streams van deze websites zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en ook nog een keer gratis. Maar wij adviseren je wel als je echt naar FC Utrecht – Fortuna Sittard wilt kijken gewoon een abonnement te nemen op ESPN. Je spekt daarmee ook nog een keer de clubkas van jou favoriete club.

Tips gratis Eredivisie voetbal kijken

Voetbal op de televisie en de radio

Alle wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn elk weekend via diverse media te volgen. De Eredivisie duels die live worden uitgezonden zijn alleen maar te zien via ESPN. De samenvattingen van de wedstrijden zijn te zien via de NOS. Zij zenden op zaterdagavond en zondagavond alle wedstrijden in samenvatting uit. Online kan je de wedstrijden beluisteren via NPO Radio 1.

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn ook alleen maar te zien via ESPN. Maar ook een treetje lager zijn de wedstrijden vaak ook wel online te beluisteren via de radio. Om een wedstrijd mee te pikken van je favoriete club kan je afstemmen op de lokale of regionale omroep. In onderstaand overzicht vind je tips via welke omroepen je Keuken Kampioen Divisie voetbal kunt volgen.

Tips gratis KKD voetbal kijken

ESPN prijzen per provider

Provider ESPN (1) ESPN Compleet
Caiway Vanaf € 5 per maand (hangt af van internetpakket)
Delta € 11,- per maand
KPN Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Budget Alles-in-1 Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Online Gratis bij elk TV-pakket
Solcon Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
T-Mobile Gratis bij elk TV-pakket € 10,- per maand
Youfone Gratis bij elk TV-pakket € 5,- per maand
Ziggo Gratis bij elk TV-pakket € 17,95 per maand

 

Alle prijzen voor een abonnement van ESPN zijn onder voorbehoud. Neem contact op met je provider, en sluit via hun een abonnement af om alle wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie te kunnen kijken via je eigen televisie.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: