Meteen naar de inhoud
Home » Live stream FC Porto – Atletico Madrid

Live stream FC Porto – Atletico Madrid

FC Porto – Atletico Madrid live stream

Champions League voetbal kijken via een voetbal livestream. Kijk dinsdagavond hier via een live stream FC Porto – Atletico Madrid.

In Groep B is er vanavond voor drie ploegen nog van alles mogelijk. Liverpool speelt vanavond alleen nog maar voor de eer, de punten en de winstpremie want de Engelsen zijn met 15 uit 5 al zeker van overwintering in de Champions League. Dat geld niet voor AC Milan, FC Porto en Atletico Madrid. Deze drie ploegen kunnen nog overwinteren, maar als het helemaal tegen zit dan kan er ook wel eens een grootmacht uit het toernooi vliegen.

Televisie en live stream

De wedstrijden in de UEFA Champions League zijn vanavond ook weer live te zien op de Nederlandse televisie. RTL 7 zend vanavond om 21.00 uur Ajax – Sporting CP uit. De overige wedstrijden van vanavond zijn alleen maar te zien via sportzender Ziggo Sport. Je hebt wel een abbonnement nodig op de sportzender om de wedstrijden in de Champions League te kunnen kijken.

FC Porto – Atletico Madrid livestream 1

FC Porto – Atletico Madrid livestream 2

Sport in Nederland heeft geen rechten om de wedstrijden in de UEFA Champions League live uit te zenden via een livestream. Wil je vanavond naar deze wedstrijd kijken open dan bovenstaande linkjes en kijk via de website van LIVE TV of Hesgoal naar de wedstrijd.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Geef een antwoord