Live stream FC Bayern – FC Barcelona

Live stream FC Bayern - FC Barcelona

FC Bayern – FC Barcelona kijken via een live stream

Champions League voetbal kijken via een voetbal livestream. Hier kan je woensdagavond om 21.00 uur via een live stream FC Bayern – FC Barcelona kijken.

Live stream FC Bayern – FC Barcelona

Vanavond kan je via diverse televisie zenders weer live naar het Champions League voetbal kijken. De wedstrijd FC Bayern – FC Barcelona is  vanavond live te zien via  RTL 7  en via sportzender Ziggo Sport. Om dit duel en de zeven andere wedstrijden te kunnen kijken heb je wel een abonnement nodig. Heb je dat niet? Neem dan contact op met je provider om een abonnement af te sluiten.

Ook is het Champions League voetbal vanavond weer online te zien via een aantal websites. Bekende websites als LIVE TV en Hesgoal zenden namelijk ook voetbal uit. De linkjes naar een werkende stream kan je hier beneden onder dit bericht vinden. Sport in Nederland zend zelf geen voetbal uit. Wij hebben namelijk niet de rechten om dat te kunnen doen. Wel kan je proberen om via de volgende linkjes een Champions League live stream te vinden.

Kijk nu de wedstrijd via deze livestream van LIVE TV

Ook kan je de wedstrijd nu kijken via deze HESGOAL livestream

[wp_bannerize group=”Ajax” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,34,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Voetbal streams

Via de bovenstaande linkjes kan je dus proberen om vanavond gratis naar het Champions League voetbal te kijken. Zorg wel dat je een goede virus beveiliging hebt op je telefoon, tablet of laptop. De streams zijn over het algemeen van een goede kwaliteit en zelfs in HD, maar soms loop je ook wel weer een kans dat een virus of hacker baas kan worden over je apparatuur.

Daarom raden wij van Sport in Nederland altijd aan om gewoon een abonnement af te sluiten bij Ziggo Sport want dan kan je gewoon via je televisie live naar het Champions League voetbal kijken. Daarmee kijk je vanavond in ieder geval veilig naar de wedstrijd FC Bayern – FC Barcelona.

Programma woensdag 8 december

Champions League Groep H

18.45 uur: Juventus – Malmö FF
18.45 uur: FC Zenit – Chelsea

Champions League Groep E

21.00 uur: FC Bayern – FC Barcelona
21.00 uur: Benfica – Dinamo Kiev

Champions League Groep F

21.00 uur: Manchester United – Young Boys
21.00 uur: Atalanta Bergamo – Villarreal

Champions League Groep G

21.00 uur: RB Salzburg – Sevilla FC
21.00 uur: VfL Wolfsburg – LOSC Lille

Loting achtste finale

De loting voor de achtste finale van de UEFA Champions League zal maandagmiddag 13 december om 12.00 uur plaatsvinden. Dan zullen we ook gaan weten aan wie Ajax gekoppeld zal gaan worden. De Amsterdammers die als groepswinnaar een ronde verder zijn zullen sowieso een tegenstander loten uit de nummers 2 van de overige zeven groepen.

Sport in Nederland zal maandag ook rechtstreeks verslag doen van deze loting die dan live is te volgen op onze website. Ook zal er later op de middag geloot gaan worden voor de Europa League en de Conference League. Ook deze loting kan je maandagmiddag live volgen via Sport in Nederland.

Reageer op dit artikel