Meteen naar de inhoud
Home » Live stream FC Barcelona – Real Sociedad

Live stream FC Barcelona – Real Sociedad

FC Barcelona – Real Sociedad gratis live stream

Om 20.00 uur kijk je hier gratis La Liga voetbal via een gratis livestream. Kijk hier via deze gratis live stream FC Barcelona – Real Sociedad.

KLIK HIER en kijk nu gratis FC Barcelona – Real Sociedad

FC Barcelona begint vanavond aan La Liga, de competitie van Spanje. Dat moet de ploeg van trainer Ronald Koeman doen zonder steraanvaller Lionel Messi die afgelopen week vertrok naar het Franse PSG. Met Memphis Depay en Frenkie de Jong in de ploeg gaat FC Barcelona op jacht naar de eerste drie punten van het seizoen tegen Real Sociedad.

FC Barcelona op televisie

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Sociedad zal vanavond ook live te zien zijn op de televisie. Ziggo Sport zend namelijk de wedstrijd om 20.00 uur live uit. De voorbeschouwing uit de studio begint om 19.35 uur. Heb je geen abonnement op dit sportkanaal dan is het ook mogelijk om de wedstrijd online te kijken via een gratis live stream.

De wedstrijd FC Barcelona – Real Sociedad is namelijk ook live te zien via de website van Gratis Sport Kijken. De link naar de juiste pagina kan je vinden via de roze link die bovenaan deze pagina vermeld staat. Via deze link vind je directe linkjes naar websites als LIVE TV, Hesgoal en 365 LIVE Sport die de wedstrijd live uitzenden.

Geef een antwoord