Live stream F1 sprintrace Emilia-Romagna

Kijk hier nu F1 via een gratis live stream

Kijk hier om 16.30 uur via een live stream naar de F1 sprintrace van Emilia-Romagna. Kijk Formule 1 in Imola nu gratis online.

Max Verstappen start vandaag vanaf pole position bij de sprintrace die een half uur zal gaan duren. Mocht Verstappen de sprintrace winnen dan pakt hij 8 punten voor het WK-klassement en zal hij zondagmiddag om 15.00 uur als de race van start gaat ook vanaf pole vertrekken.

KLIK HIER en kijk nu live en gratis naar de sprintrace

De verwachting is dat het vandaag bij de sprintrace droog zal zijn dus dat de coureurs geen intermediates banden er onder hoeven hebben. Zondag bij de race zijn de kansen op een bui wel weer groter. Het belooft vanmiddag een hele spannende race te gaan worden en laten we hopen dat Verstappen de sprintrace zal gaan winnen.

Emilia-Romagna Formule 1 live stream

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze sprintrace live uit te zenden. Mocht je nou geen abonnement hebben op Viaplay dan heb je ook de mogelijkheid om F1 online te kijken via een gratis live stream. Websites als Hesgoal en LIVE TV staan er om bekend om de Formule 1 live uit te zenden.

In de meeste gevallen is de kwaliteit van de streams goed en soms zelfs in Full HD kwaliteit. Omdat wij  niet verantwoordelijk zijn voor de streams kunnen we niet garanderen of de streams wel of niet zullen werken. We wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar Formule 1 via een gratis live stream.

Geef een reactie