22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Engeland – Denemarken

live stream Engeland - Denemarken

live stream Engeland - Denemarken

Engeland – Denemarken Euro 2020 live stream

Watch live England – Denmark. Kijk hier vanavond via een gratis Euro 2020 live stream Engeland – Denemarken. De streams zijn gratis en 100% werkend.

De gratis livestream vind je onderaan op deze pagina!

Welk land bereikt vanavond de finale van het EK-voetbal. Italië won dinsdagavond na strafschoppen van Spanje en vanavond zal bekend worden of Engeland of Denemarken de tegenstander zal zijn in de finale van Euro 2020. We verwachten vanavond een hele spannende en interessante wedstrijd tussen twee landen die zomaar het eens tot de finale zouden kunnen stoppen. Engeland is favoriet voor het eigen publiek op Wembley, maar de Danish Dynamite zal zich niet zomaar aan de kant laten zetten. De wedstrijd in Londen zal vanavond geleid worden door de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie.

ENGELAND: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Saka, Phillips, Mount, Rice, Sterling, Kane

DENEMARKEN: Schmeichel, A.Christensen, Kjaer, Vestergaard, Stryger, Höjbjerg, Delaney ,Maehle, Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Euro 2020 livestream England - Denmark

Live stream Engeland – Denemarken

De wedstrijd Engeland – Denemarken zal vanavond ook live te zien zijn op de Nederlandse televisie Op NPO 1 begint de voorbeschouwing op deze halve finale van het EK om 20.25 uur. Te gast in de studio zijn Pierre van Hooijdonk, Wesley Sneijder en Theo Janssen. Ook kan je de wedstrijd online kijken via een gratis live stream. De EK-voetbal livestream van Engeland – Denemarken kan je hier onderaan dit bericht vinden. Bekende websites als Hesgoal en LIVE TV zenden de wedstrijd ook online uit en ook nog eens in HD-kwaliteit.

Engeland – Denemarken live stream 1
Engeland – Denemarken live stream 2
Engeland – Denemarken live stream 3
Engeland – Denemarken live stream 4
Engeland – Denemarken live stream 5

Sport in Nederland zend zelf de wedstrijd niet live uit. Wij maken op onze website alleen maar gebruik van rechtstreekse linkjes naar andere websites die via de Euro 2020 live stream Engeland – Denemarken gratis online uitzenden. Klik hier boven op de link en kijk met één klik op de muis gratis online en via een goed werkende stream naar het Europees Kampioenschap voetbal.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites