19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream EK Hockey Nederland – Ierland

EK Hockey live stream Nederland - Ierland

EK Hockey live stream Nederland - Ierland

Nederland – Ierland kijken via de EK hockey live stream

In het Wagener Stadion in Amstelveen begint voor de hockeysters het EK. Kijk om 15.30 uur  hier via de live stream Nederland – Ierland bij het EK hockey.

EK Hockey live stream Nederland – Ierland 1
EK Hockey live stream Nederland – Ierland 2

De Nederlandse hockeyers begonnen vrijdagavond goed aan het EK door Frankrijk met 3-0 te verslaan. Nu is het aan de dames die beginnen met een wedstrijd tegen Ierland. Maandag en woensdag komen de hockeysters opnieuw in actie in de groepsfase. Maandag is Spanje de tegenstander en woensdag Schotland. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Nederland – Ierland op televisie en livestream

De wedstrijd Nederland – Ierland word vandaag ook live uitgezonden op NPO Nederland 1. De uitzending begint om 15.00 uur met een voorbeschouwing. Wil je de wedstrijd online kijken dan is het mogelijk om de wedstrijd gratis online te kijken via een gratis live stream die je bovenaan de pagina kunt vinden. Deze streams zijn niet van Sport in Nederland, maar wij zetten ze wel voor je klaar zodat je gratis via de hockey live stream naar Nederland – Ierland kan kijken.

Kijk dit weekend nog meer live en gratis sport online. Kijk vanmiddag via de wielrennen live stream naar het Critérium du Dauphiné en via de Formule 1 live stream naar de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites