Live stream eerste vrije training Formule 1 Baku GP

Live stream eerste vrije training Formule 1 Baku GP (Foto Wikimedia Commons)

Kijk hier gratis naar de Formule 1 Baku GP via een live stream

Om 10.30 uur gaan de lampen op groen in Baku (Azerbeidzjan) voor de eerste vrije training voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Kijk de Formule 1 hier gratis dit weekend.

Live stream vrije training 1 KLIK HIER

Zoals gebruikelijk begint het Formule 1 weekend met twee vrije trainingen op de vrijdag. De eerste vrije training op het stratencircuit in Baku begint om 10.30 uur en duurt tot en met 11.30 uur. Vanmiddag staat er tussen 14.00 en 15.00 de tweede vrije training op het programma. Wil je gratis online kijken via de live stream naar de eerste vrije training voor de Formule 1 Baku GP klik dan op de bovenstaande link.

Live stream Baku Formule 1 Grand Prix 2021

Live stream en tv uitzending

Het Formule 1 is ook online te volgen via meerdere websites die alles gratis bij je in de huiskamer brengen. Ook de vrije trainingen zijn live te aanschouwen. Op televisie kan je via Ziggo Sport (mits je abonnee bent) naar alle vrije trainingen, kwalificatie en de race kijken. Heb je geen abonnement dan kan je het proberen via de Formule 1 live stream van Gratis Sport Kijken of probeer het eens via Hesgoal of LIVE TV. Hier vind je handige linkjes om live en gratis F1 te kijken.

Meer live sport streams

Wil je deze zomer nog meer online topsport kijken. Dan is het mogelijk om via de wielrennen live stream pagina naar de Tour de France te kijken en kan je de tennistoernooien van Roland Garros en Wimbledon ook gratis online kijken via de tennis live stream.

Geef een reactie

/