21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Dimitri van den Bergh – Peter Wright

Live stream Dimitri van den Bergh - Peter Wright (Foto Pixabay)

Live stream Dimitri van den Bergh - Peter Wright (Foto Pixabay)

World Matchplay finale van den Bergh – Wright live stream

Vanavond om 21.30 uur staat de finale van de World Matchplay op het programma. Kijk hier via een Live stream Dimitri van den Bergh – Peter Wright.

De streams van de finale van de World Matchplay zijn rond 21.30 uur beschikbaar!

Van den Bergh – Wright live stream 1 klik hier

Van den Bergh – Wright live stream 2 klik hier

Van den Bergh – Wright live stream 3 klik hier

Van den Bergh – Wright live stream 4 klik hier
De finale van de World Matchplay is vanavond vanaf 21.30 uur live te zien via RTL 7  Darts. Mocht je niet de beschikking hebben over deze zender dan kan je de wedstrijd ook hier gratis kijken via een live stream. Sport in Nederland zend de finale tussen Dimitri van den Bergh en Peter Wright zelf niet uit via een live stream, maar via bovenstaande linkjes kan je de finale ook online gratis kijken.

Van den Bergh vs Wright

Dimitri van den Bergh is de titelverdediger. Ook dit jaar laat de Belg zien in vorm te zijn tijdens de World Matchplay.  Op weg naar de finale rekende van den Bergh af met de Zuid-Afrikaan Devon Petersen (10-5), de Engelsman Dave Chisnall (11-8) en wereldkampioen Gerwyn Price (16-9) uit Wales. In de halve finale raase van den Bergh met 17-9 langs de Pool Krzysztof Ratajski.

Peter Wright  begon het toernooi met een 10-2 overwinning op Danny Noppert. Daarna won de Schot met 11-5 van de Engelsman Joe Cullen en met 16-7 van de Engelsman Michael Smith. In de halve finale was een sterk spelende Wright met 17-10 te sterk voor Michael van Gerwen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites