Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Chelsea – Villarreal

Live stream Chelsea – Villarreal

Chelsea – Villarreal gratis live stream

Vanavond om 21.00 uur kan je live voetbal kijken via een gratis live stream. Kijk hier live naar Chelsea – Villarreal in de strijd om de UEFA Super Cup.

De streams op deze pagina zijn rond 20.15 uur beschikbaar via onderstaande linkjes!

Chelsea – Villarreal live stream 1

Chelsea – Villarreal live stream 2

Chelsea – Villarreal live stream 3

Chelsea – Villarreal live stream 4

Chelsea – Villarreal live stream 5

[wp_bannerize group=”Ajax” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,34,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Chelsea won het afgelopen seizoen tot een ieders verassing de Champions League door in de finale af te rekenen met Manchester City. Villarreal won de Europa League door Manchester United na strafschoppen over de knie te leggen. Vanavond mogen de cupwinnaars onderling gaan uitmaken wie de UEFA Super Cup gaat winnen.

Chelsea – Villarreal tv en live stream

De wedstrijd tussen Chelsea en Villarreal is vanavond in Nederland live te zien via RTL 7. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd begint om 21.00 uur. Ben je op vakantie, op je werk of onderweg dan is het ook mogelijk om online naar de wedstrijd te kijken via een gratis voetbal live stream.

Zo kan je vanavond via onder meer Gratis Sport Kijken, LIVE TV en Hesgoal handige directe linkjes vinden waardoor je met één muisklik live naar de wedstrijd kan kijken.  De streams van deze websites zijn over het algemeen goed en ook nog eens van goede kwaliteit. Hesgoal zend zo nu en dan ook nog wel eens wedstrijden uit in HD of Full HD.

Wij wensen je vanavond ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de UEFA Super Cup wedstrijd Chelsea – Villarreal via een gratis live stream. Komend weekend kan je via Sport in Nederland ook weer handige linkjes vinden om online te kijken naar de Eredivisie en naar de Keuken Kampioen Divisie via een gratis livestream.

Geef een antwoord