Live stream Celta de Vigo vs FC Barcelona

Live stream Celta de Vigo vs FC Barcelona

27 juni 2020 0 Door Sportredactie

Zaterdagmiddag om 17.00 uur staat in La Liga Celta de Vigo vs FC Barcelona op het programma. De wedstrijd is ook live te zien op Ziggo Sport via de live stream.

Sterke defensie

Formule-1-live-stream-gratis

Celta de Vigo staat in La Liga op een veertiende plaats met 33 punten uit 31 wedstrijden. Opvallend is dat Celta de Vigo relatief weinig tegendoelpunten krijgt. In 31 wedstrijden scoorde de ploeg 29 keer en kreeg het er maar 35 tegen. Dat betekend dat de club uit het Estadio Balaídos kan leunen op een sterke defensie want tegenstander FC Barcelona kreeg dit seizoen al 31 tege doelpunten te verwerken in La Liga.

Kampioenschap

FC Barcelona staat in de Spaanse competitie op een tweede plaats met 68 punten. Evenveel punten als koploper Real Madrid, maar de Madrilenen hebben in het onderling resultaat een voordeel. FC Barcelona is er dan ook alles aangelegen om te winnen op bezoek bij Celta de Vigo en op gelijke hoogte te blijven met Real Madrid. Bij Celta de Vigo vs FC Barcelona is er geen Nederlandse inbreng want Frenkie de Jong is nog altijd herstellende van een blessure.

Live stream

⚽️ Hesgoal
⚽️ LIVE TV

Ook online via de gratis voetbal live stream kan je kijken naar Celta de Vigo vs FC Barcelona. Sport in Nederland zend het duel overigens zelf niet uit maar op onze website vind je wel zeer handige linkjes om online gratis voetbal te kijken.

Wel willen we u er op wijzen dat het kijken via een live stream problemen kan veroorzaken. Het is gratis, maar uw mobiele telefoon, tablet of laptop kan ook geïnfecteerd worden met een virus. Pas dus goed op als u online voetbal wilt kijken.