Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Botic van de Zandschulp – Daniil Medvedev

Live stream Botic van de Zandschulp – Daniil Medvedev

Gratis tennis live stream van de Zandschulp – Medvedev

Kijk hier om 18.00 uur via een gratis livestream tennis op de US Open. Kijk nu hier via een live stream Live stream Botic van de Zandschulp – Daniil Medvedev.

KLIK HIER en kijk de partij live via Gratis Sport Kijken

Wat zet de 25-jarige Botic van de Zandschulp toch een enorme prestatie neer in New York bij de US Open. Als qualifier bereikte hij het hoofdtoernooi en nu is hij kwartfinalist. Op de wereldranglijst gaat de Nederlander echt een mega sprong maken. Voor het toernooi stond hij 117e en nu virtueel 62ste.

Wedstrijden Van de Zandschulp op US Open

1e kwalificatieronde: Tomás Barrios (6-7 (1), 6-2 en 6-2)
2e kwalificatieronde: Ben Shelton (3-6, 7-5 en 6-4)
3e kwalificatieronde: Enzo Couacaud (3-6, 7-6 (5) en 6-2)
1e ronde: Carlos Taberner (2-6, 3-6, 6-4, 7-5 en 6-3)
2e ronde: Casper Ruud (3-6, 6-4, 6-3 en 6-4)
3e ronde: Facundo Bagnis (3-6, 6-0, 6-2 en 6-2)
4e ronde: Diego Schwartzman (6-3, 6-4, 5-7, 5-7 en 6-1)

Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp

US Open tennis op televisie en via een live stream

De partij tussen Botic van de Zandschulp en Daniil Medvedev zal vanavond om 18.00 uur beginnen en worden uitgezonden door Eurosport. Mocht je dit kanaal nou niet in je zenderpakket hebben dan is het ook mogelijk om de partij te kijken via een tennis live stream. Deze streams kan je vinden namelijk op Gratis Sport Kijken.

Op deze website vind je namelijk directe linkjes naar bekende websites als Hesgoal, LIVE TV en 365LIVE die veel live sport uitzenden. Ook tennis word via deze websites uitgezonden. Die linkjes die werken staan nu voor je klaar dus zonder veel te hoeven zoeken kan je gewoon via de US Open tennis live stream Botic van de Zandschulp – Daniil Medvedev kijken.

Meer livestreams

Vanavond is er nog meer sport. Ook kan je vanavond online naar de wedstrijd van het Nederlands elftal en Jong Oranje kijken via een live stream. Ook deze linkjes kan je vinden op Gratis Sport Kijken. Wij wensen je een hele fijne sportavond toe met het kijken naar tennis en voetbal.

Geef een antwoord