Borussia Dortmund – Besiktas live stream

Champions League voetbal kijken via een voetbal livestream. Kijk dinsdagavond hier via een live stream Borussia Dortmund – Besiktas.

In Groep C kunnen we er kort en bondig over zijn. Ajax en Sporting CP zijn verzekerd van overwintering in de UEFA Champions League en Borussia Dortmund mag als nummer drie verder in het Europa League toernooi. Besiktas strijd vanavond nog voor punten, want de Turken verloren alle vijf wedstrijden in deze poule. Vanavond staat voor alle clubs eer, punten en een winstpremie op het spel.

Televisie en live stream

De wedstrijden in de UEFA Champions League zijn vanavond ook weer live te zien op de Nederlandse televisie. RTL 7 zend vanavond om 21.00 uur Ajax – Sporting CP uit. De overige wedstrijden van vanavond zijn alleen maar te zien via sportzender Ziggo Sport. Je hebt wel een abbonnement nodig op de sportzender om de wedstrijden in de Champions League te kunnen kijken.

Borussia Dortmund – Besiktas livestream 1

Borussia Dortmund – Besiktas livestream 2

Sport in Nederland heeft geen rechten om de wedstrijden in de UEFA Champions League live uit te zenden via een livestream. Wil je vanavond naar deze wedstrijd kijken open dan bovenstaande linkjes en kijk via de website van LIVE TV of Hesgoal naar de wedstrijd.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Scroll to top
%d bloggers liken dit: