Kijk hier de bekerfinale PSV – Ajax via een live stream

Kijk zondagavond hier online via een gratis live stream naar de TOTO KNVB beker finale PSV – Ajax. De aftrap in de Kuip is om 18.00 uur.

De bekerfinale zal op eerste paasdag ook live op de televisie te zien zijn via de sportzender ESPN. Het sportkanaal pakt vandaag uit met een uitgebreide voorbeschouwing van de wedstrijd. De uitzending begint namelijk al om 16.00 uur. Omdat ESPN 1 een open kanaal is bij de meeste providers hoef je vandaag dus helemaal niks van de wedstrijd en de voorbeschouwing te missen.

Live stream PSV – Ajax

KLIK HIER en open live stream 1

KLIK HIER en open live stream 2

KLIK HIER en open live stream 3

Mocht je de wedstrijd niet live kunnen kijken dan is er wellicht nog een oplossing om online naar de finale te kijken. Bekende websites als Hesgoal en LIVE TV zullen ongetwijfeld de wedstrijd ook live gaan uitzenden. En dat is natuurlijk handig als je vandaag aan het werk bent of deze zender niet in je zenderpakket hebt zitten. Via bovenstaande linkjes is het mogelijk om nu live online vanaf 16.00 uur alles ronden PSV – Ajax te volgen. Omdat wij zelf de wedstrijd niet live uitzenden kunnen we niet garanderen dat de streams vanaf 16.00 uur ook zullen werken.

PSV gebrand, Ajax lijkt uit vorm

PSV zal vandaag er op gebrand zijn om de beker te winnen. Donderdag speelde het nog in de kwartfinale van de Conference League tegen Leicester City en vlogen de EIndhovenaren door een 1-2 nederlaag tegen Leicester City uit het toernooi. PSV zal dus alles op alles zetten om met deze vette beker hoofdprijs aan de haal te gaan. En dat moet mogelijk zijn tegen een Ajax wat niet in een al te beste vorm verkeerd de laatste weken.

Ajax domineerde tot aan begin februari in zowel Europa als in de eredivisie. Toch is het met de grote vorm vanaf dat moment minder gegaan. Een duidelijke reden waarom het in Amsterdam minder loopt is niet te verklaren. Het voetbal is pover en de overwinningen komen maar heel erg moeizaam tot stand. Wellicht kan Ajax vandaag weer iets van zijn oude vorm terugvinden en de beker gaan winnen. Wat we in ieder geval zeker weten is dat de bekerfinale PSV – Ajax wel eens een hele spannende kan gaan worden.

 

Scroll to top
%d bloggers liken dit: