Zondagmiddag kan de beslissing in de eredivisie wel eens gaan vallen. Kijk hier via een gratis live stream AZ – Ajax & Feyenoord – PSV. Open de stream en kijk de wedstrijden nu live. Werkende streams vind je verder naar dit beneden in dit artikel.

De wedstrijd tussen AZ en Ajax begint zondagmiddag om 14.30 uur. Mocht Ajax dat duel winnen en PSV in de Kuip verliezen van Feyenoord dan is Ajax landskampioen. Maar natuurlijk kan Ajax ook verliezen en PSV winnen en dan word het ontzettend spannend want dan komen de Eindhovenaren op een punt van de Amsterdammers. Het belooft hoe dan ook een hele spannende voetbal middag te gaan worden.

Kijk AZ – Ajax & Feyenoord – PSV via de televisie en een live stream

De topwedstrijden in de eredivisie zullen zondagmiddag live te zien zijn via sportzender ESPN. Mocht je nou nog geen abonnement hebben op dit kanaal dan adviseren we jou om direct contact op te nemen met je provider om een abonnement af te sluiten. Dan ben je er 100% zeker van dat jij vanaf 14.30 uur naar de ontknoping in de eredivisie kunt kijken.

Sport in Nederland heeft helaas geen rechten om de wedstrijden zelf live uit te zenden. Wel kunnen we je een tip geven om online via een gratis voetbal live stream naar beide topwedstrijden te kijken. Kijk AZ – Ajax via deze live stream van LIVE TV en Feyenoord – PSV kan je via deze live stream kijken. Wij wensen je ontzettend veel voetbalplezier toe met het kijken naar AZ – Ajax & Feyenoord – PSV.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: