24 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Live stream Anderlecht – Ajax

Live stream Anderlecht - Ajax

Live stream Anderlecht - Ajax

Powered by WP Bannerize

Gratis live stream Anderlecht – Ajax

Vanavond kijk je hier voetbal online via een 100% werkende livestream. Kijk om 19.30 uur hier via de live stream Anderlecht – Ajax.

KLIK HIER voor Anderlecht – Ajax live stream 1
KLIK HIER voor Anderlecht – Ajax live stream 2
KLIK HIER voor Anderlecht – Ajax live stream 3
KLIK HIER voor Anderlecht – Ajax live stream 4
KLIK HIER voor Anderlecht – Ajax live stream 5

KLIK HIER voor meer live oefenduels en het programma van alle Eredivisie clubs. Deze wedstrijden kijk je live via sportzender ESPN.

De wedstrijd vanavond tussen Anderlecht en Ajax zal gespeeld worden in het Constant Vanden Stockstadion en geld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Ajax speelde in de voorbereiding nog niet echt tegen een serieuze tegenstander, maar Anderlecht is de eerste in een rij van sterke tegenstander. Later deze maand spelen de Amsterdammers ook nog een oefenwedstrijd tegen FC Bayern München en RB Leizpig.

Anderlecht – Ajax op tv en via een live stream

De wedstrijd Anderlecht – Ajax is vanavond ook live te zien op de televisie. De wedstrijd word namelijk uitgezonden door Ziggo Sport. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan is het ook mogelijk om de wedstrijd te kijken via een gratis voetbal live stream. Op onze website vind je handige directe linkjes naar onder meer LIVE TV en Hesgoal die vaak online gratis voetbal uitzenden. Kijk dus vanavond via bovenstaande linkjes gratis naar de wedstrijd Anderlecht – Ajax via een live stream. De streams staan vaak een half uur voor aanvang van het duel klaar.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om dit duel uit te zenden. Daarom delen we linkjes naar andere websites die wel gratis Anderlecht – Ajax via een livestream uitzenden.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites