Live stream Ajax – PSV Johan Cruijff Schaal

Live stream Ajax - PSV Johan Cruijff Schaal

Live stream Ajax - PSV Johan Cruijff Schaal

Ajax – PSV gratis live stream

Wie wint vanavond de Johan Cruijff Schaal? Om 20.00 uur kijk je via onze website via een 100% gratis werkende live stream Ajax – PSV.

De streams die je op deze pagina vind zijn vanaf 19.15 uur beschikbaar!

Ajax – PSV live stream 1

Ajax – PSV live stream 2

Ajax – PSV live stream 3

Ajax – PSV live stream 4

Ajax – PSV live stream 5

Eindelijk na weken wachten gaat het weer om de knikkers. De Johan Cruijff Schaal is voor zowel Ajax als PSV een interessante prijs om het seizoen mee te beginnen. Beide clubs hebben de laatste weken in de voorbereiding op dit duel laten zien dat ze er goed voor staan. Ajax heeft dan vanavond het thuisvoordeel, maar PSV heeft een goede selectie en zou zomaar eens in de Arena kunnen gaan verassen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico, Gravenberch, Klaassen, Blind, Berghuis, Haller, Tadic

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Sangaré, Van Ginkel, Madueke, Götze, Gakpo, Zahavi

Ajax – PSV op tv en via een live stream

De wedstrijd Ajax – PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zal vanavond ook live te zien zijn op de televisie. Op het open kanaal van FOX, maar ook via sportzender ESPN kan je live en gratis naar de topper kijken. Mocht je nou niet de beschikking hebben over deze zenders dan zou je ook eventueel gebruik kunnen gaan maken via een gratis live stream die je hier bovenaan de pagina kunt vinden. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar bekende websites zoals Hesgoal en LIVE TV die gratis voetbal uitzenden.

Afscheid Kuipers en Ten Napel

Vanavond komt er ook een einde aan de carrière van scheidsrechter Björn Kuipers en commentator Evert ten Napel. Beiden stoppen na de wedstrijd tussen Ajax – PSV.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: