2 maart 2024
Live Stream Toto Knvb Beker

Live stream TOTO KNVB Beker

KNVB Beker voetbal kijken via een live stream

Deze week is de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Kijk alle wedstrijden via een live stream die 100% gratis is.

Stuntploeg Hercules

In de achtste finale van het toernooi staan een aantal interessante duels op het programma. Zo neemt stuntploeg Hercules het op tegen SC Cambuur. Hercules zorgde in de tweede ronde voor één van de grootste stunts ooit door Ajax uit het toernooi te knikkeren.

Ook is er nog een tweede ronde wedstrijd want woendagavond treffen PSV en FC Twente elkaar ook in Eindhoven. De winnaar van deze wedstrijd neemt het 24 januari op in de Kuip tegen Feyenoord. PSV – FC Twente werd in december afgelast omdat door hevige regenval vlak voor de wedstrijd het veld compleet ombespeelbaar was geworden.

Programma

Excelsior M. – ADO Den HaagLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
Excelsior – FC GroningenLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
AZ – Quick BoysLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
NEC – Go Ahead EaglesLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
Almere City FC – Fortuna SittardLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
PSV – FC TwenteLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
Vitesse – AFCLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2
Hercules – SC CambuurLIVESTREAM 1LIVESTREAM 2

ESPN live

Alle wedstrijden die deze week op 16, 17 en 18 januari worden gespeeld zullen worden uitgezonden door sportzender ESPN. De meeste wedstrijden zijn via het hoofdkanaal te volgen. De wedstrijden die op ESPN 2 en ESPN 3 te zien zijn daar dien je een abonnement voor te hebben. Zoek je een livestream check dan de bovenstaande livestream linkjes om KNVB Beker voetbal te kijken.

Sport in Nederland heeft geen rechten om online het voetbal uit te mogen zenden. Op onze website vind je dus ook alleen maar linkjes naar andere websites die mogelijk het voetbal online uitzenden. Wij kunnen daarbij niet garanderen dat de betreffende streams ook beschikbaar zijn.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl