Live slotetappe Tour de France

Tour de France

Wie wint de slotetappe op de Champs-Elyesees?

Volg zondagmiddag vanaf 15.45 uur hier live de slotetappe in de Tour de France. Rond 19.00 uur zal de finish zijn op de Champs-Elysees in Parijs waar Tadej Pogacar gehuldigd zal worden als Tour winnaar.

De Laatste etappe is 122 kilometer lang en gaat van Mates-la-Jolie naar Parijs. Het zal onderweg grappen en grollen gaan worden waarbij er in de laatste 50 kilometer als het peloton de Champs-Elysees opdraait het nog één keer vuurwerk zal gaan worden. Wie wint de slotetappe?

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie