Lewis Hamilton verlengt tot 2025 bij Mercedes

Lewis Hamilton

Hamilton nog twee jaar langer door bij Mercedes

Lewis Hamilton is nog niet van plan om met formule 1 te gaan stoppen. Hij heeft bij Mercedes bijgetekend tot eind 2025.

Dat Hamilton zijn contract zou verlengen dat was wel te verwachten. De zevenvoudig wereldkampioen heeft al meerdere keren in de media laten doorschemeren graag nog langer door te willen gaan met racen.

,,We dromen er elke dag van om de beste te zijn en daar hebben we de afgelopen tien jaar samen aan gewerkt, om dat doel te bereiken”, aldus Hamilton. ,,Aan de top staan doe je niet van de ene op de andere dag of in een korte periode, het vergt toewijding, hard werken en toewijding en het was een eer om onze plek in de geschiedenisboeken te verdienen met dit team. We zijn nog nooit zo hongerig geweest als nu om te winnen. We hebben van elk succes geleerd, maar ook van elke tegenslag. We blijven onze dromen najagen, we blijven vechten, ongeacht de uitdaging en we zullen uiteindelijk weer gaan winnen. Ik ben het team dankbaar dat ze mij zowel op als naast de baan hebben gesteund. Ons verhaal is nog niet af, we zijn vastbesloten om samen meer te bereiken en we zullen pas stoppen als dat is gelukt.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/