Coureurs wisselen van stoeltje

Kimi Räikkönen en Charles Leclerc wisselen volgend jaar van stoeltje in de Formule 1. De 38-jarige Räikkönen verruilt Ferrari voor Sauber, terwijl de achttien jaar jongere Leclerc de omgekeerde weg bewandelt.

Räikkönen heeft voor twee jaar getekend bij Sauber, meldt het Zwitserse team dinsdag op zijn site. De Fin begon zijn Formule 1-loopbaan in 2001 bij Sauber Petronas.

Ferrari schrijft in een korte verklaring dat Leclerc in 2019 het coureursduo zal vormen met Sebastian Vettel. De Italianen melden niet voor hoelang de Monegask getekend heeft.

Leclerc, die al jaren deel uitmaakt van het opleidingsprogramma van Ferrari, debuteert dit jaar namens Sauber in de Formule 1 en maakt een uitstekende indruk. Hij staat met dertien punten momenteel vijftiende in de WK-stand.

Livestream

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.