BMX Sportnieuws

Laura Smulders klaar voor wereldbekerwedstrijd

Smulders favoriete op Papendal

Komend weekend staan de wereldbekerwedstrijden BMX op het programma op Papendal. Laura Smulders is bij de dames de grote favoriete. Tegenover Nusport laat Smulders weten er ontzettend veel zin in te hebben.
“Ik voel me hartstikke fit, alle trainingen gaan goed en ik heb zin om dit weekend te fietsen”, zegt de 24-jarige Smulders in gesprek met NUsport. “Vorig jaar was het hier een superweekend voor mij en dat hoop ik graag te herhalen.”

Niet alleen op Papendal is Smulders de laatste jaren onverslaanbaar. De tweevoudig Europees kampioene supercross sleepte de laatste twee jaar de wereldbeker in de wacht en begon ook het huidige World Cup-seizoen uitstekend door beide wedstrijden in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines te winnen.
Smulders heeft goede hoop dat ze haar zeges van eind maart in Frankrijk een vervolg kan geven op eigen bodem. “Zoals het tot nu gaat, heb ik er wel vertrouwen in dat ik weer wat moois kan neerzetten. Ik moet me goed voelen, de juiste focus hebben en mijn taken goed uitvoeren. Eigenlijk moet alles goed gaan.”

 

Geef een reactie