Lang bezorgt PSV de Johan Cruijff Schaal

PSV verslaat Feyenoord met 1-0

Dankzij een doelpunt van debutant Noa Lang heeft PSV vrijdagavond ten koste van Feyenoord de Johan Cruijff Schaal gewonnen.

In een open en zeer aantrekkelijke wedstrijden deden beide teams niet veel voor elkaar onder. In de eerste helft had Feyenoord het betere van het spel en werd het een aantal keren gevaarlijk. Na rust waren de rollen omgekeerd en trok PSV uiteindelijk aan het langste eind.

Vlak na rust leek Igor Paixão te scoren, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Twee minuten later ging ook de goal van PSV-debutant Isaac Babadi niet door vanwege buitenspel.

In de 78ste minuut speelde verdediger Olivier Boscagli aanvaller Ismael Saibari de diepte in en met een pass op maat bediende hij Lang die van dichtbij doelman Justin Bijlow kansloos liet.

Lees meer nieuws bij Sport in Nederland

Sport in Nederland besteed aan veel sporten ruimschoots aandacht. Lees via onze website ook het laatste voetbal en formule 1 nieuws. Ook aan wielrennen, darts, tennis, volleybal, atletiek en hockey besteden we ruimschoots aandacht. Ook vind je soms een gratis livestream naar een sportevenement. Lees dus nu het allerlaatste en actuele sportnieuws via Sport in Nederland.

/