La Vuelta: Finish tweede etappe op de Montjuïc

La Vuelta tweede etappe Montjuïc

Pakt Roglic vandaag seconden terug op lastige Montjuïc?

De Vuelta is in Barcelona en de renners rijden vandaag van Barcelona in een lus terug naar Barcelona met finish op de Montjuïc.

Tip: De Vuelta livestream

In deze tweede etappe is het de hele dag wat op en af, maar de rekening ligt aan het einde als er voor punchers kansen zijn op de .. De klim naar het kasteel van Montjuïc is 2,5 kilometer lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 4,5%, maar door de steile slotmeters (900 meter aan 9,4%) met stijgingspercentages boven de 15 procent kunnen er toch nog verschilletjes gaan plaatsvinden. Daarnaast wachten er op de top acht, vijf en twee bonificatieseconden. 

Volgens de wielerkenners hebben Primoz Roglic, Kaden Groves, Bryan Coquard, Remco Evenepoel, Marijn van den Berg, Romain Grégoire* Santiago Buitrago, Juan Sebastián Molano, Kévin Vauquelin en Andreas Kron vanmiddag een grote kans om deze tweede etappe te gaan winnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/